Observatori Ciutadà Municipal de Terrassa empra cookies de Twitter i Facebook que recullen estadístiques. Si navegues aquest lloc web és perquè estàs d'acord. Ok
Qui som?

El Observatori Ciutadà Municipal de Terrassa és una associació sense ànim de lucre, constituïda per persones del mateix municipi, independent de l'administració pública i de qualsevol partit polític, que promou la transparència a l'Ajuntament de Terrassa, el coneixement col·lectiu sobre la seva gestió i la participació ciutadana en la seva localitat.
Tot això, un pas previ perquè la ciutadania, utilitzant el OCM com a eina, pugui realitzar una auditoria ciutadana permanent del nostre ajuntament.
Formem part de la xarxa d'Observatoris Ciutadans Municipals i de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute.

Què fem?
Analitzem els pressupostos i els comptes municipals i promovem les peticions d' informació al respecte a l’Ajuntament de Terrassa.

Vull formar-ne part, què haig de fer?
Només ens has d’escriure al correu info@ocmterrassa.org i ens posarem en contacte amb tu per a treballar plegats. Necessitem persones voluntàries que analitzin els pressupostos i els comptes , tractin les dades per a la seva visualització, ajudin amb les peticions d'informació, gestionin la web, xarxes socials, etc. Tothom és benvingut!.

M’interessa que feu una xerrada a la meva entitat, com ho haig de fer?
Posa't en contacte amb nosaltres i vindrem encantats.

I si tinc més dubtes?
Escriu-nos a info@ocmterrassa.org i parlem. Es tracta de construir plegats.