Observatori Ciutadà Municipal de Terrassa empra cookies de Twitter i Facebook que recullen estadístiques. Si navegues aquest lloc web és perquè estàs d'acord. Ok

Consultes fetes fins a avui

Llista de consultes realitzades per ciutadan@s com tu.Formula una consulta nova
Data mínima
Data màxima
Text
Esperant validació per l'OCMTerrassa
5 Consultes
Consulta acceptada per l'OCMTerrassa
1 Consultes
Consulta rebutjada per l'OCMTerrassa
3%
Esperant resposta de l'administració
6 Consultes
Resposta tot esperant valoració
29 Consultes
Resposta considerada satisfactòria
69%
Resposta considerada no satisfactòria
31%
Desplegant 49-52 de 52 resultats.
10-03-2014
Empreses de l'Ajuntament
Voldria saber totes aquelles empreses en que l'Ajuntament de Terrassa hi té una participació accionarial detallat pel capital social aportat per entrar-hi i quin es el percentatge accionarial que controla de cada una elles.
25-03-2014
Criterios para seleccionar proveedor de energía eléctrica
Quisiera saber cuales son los criterios por los que se rige la decisión de contratar la corriente eléctrica que se utilizan en los centros cívicos (y edificios similares) a un u otro proveedor.
25-03-2014
La informació sobre la liquidació del pressupost ha de ser comparable amb la facilitada al aprobar-lo.
El pressupost del 2012 ja està liquidat, això vol dir que hauriem de poder de tenir tota la informació corresponent a l'exercici.

Malhauradament nomès l'informe anomenat Pressupost Consolidat, en l'apartat de Comptes anuals i altra informació econòmica, pot ser comparat directament amb el informe equivalent en el pressupost aprobat. En aquest informe nomès hi ha els totals per capítols, de manera que no hi ha cap informe de execució o liquidació que pugui ser directament comparat amb el  pressupost de Despeses per programes, àrees i capítols, per exemple.

Podrieu enviar-nos els informes d'execució que puguin ser comparats directament amb tots els informes que ens ofereixen en l'apartat Documents del pressupost  i incloure'ls a l'apartat de Compte anuals i altra informació econòmica, a més de la informació que conté actualment?

Podrieu fer el mateix amb els pressupostos de 2010 i 2011?

Els agrairem també que posin a disposició dels ciutadans tots els informes, a banda d'en pdf, en un format que permeti la importació de les dades, com per exemple, DBF, excel o txt compatible.
02-03-2014
No me ha llegado el correo para activar mi cuenta
Hola!

Lo podéis revisar?

Gracias
▲   pujar al principi